Akwadraat voor jouw afvalmanagement

  • door
Logo-A2

In 1995 is Akwadraat opgericht door Jenny Josqui en Lourens Aalders. Dit adviesbureau is erg gericht op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Zij zijn in de loop van jaren uitgegroeid tot een gerespecteerd en wel bekend adviesbureau die zich richt op afvalmanagement en containerbeheer.

Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid als kernwaarde

Het adviesbureau heeft in de loop van de jaren die zij inmiddels werkzaam zijn erg veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van afvalverwijdering en milieuvriendelijkheid. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn daarom ook de kernwoorden van dit adviesbureau. Het efficiënt omgaan met afval is namelijk erg belangrijk voor de milieuvriendelijkheid. Bij Akwadraat kan het afval van een overheidsinstantie of dienstverlening verwerkt en gerecycled worden zodat het later weer hergebruik kan worden. 

lourens

Voor zowel overheden als voor commerciële partijen 

Het adviesbureau Akwadraat ondersteunt zowel overheden als commerciële partijen. De opdrachtgevers van dit adviesbureau zijn voornamelijk dienstverleners en toeleveranciers binnen dezelfde markt. De opdrachtgevers van dit adviesbureau zijn hier aan het juiste adres voor het effectief en efficiënt organisten van  De afvalverwijdering op een milieuvriendelijk en duurzame manier. De Commercieel partijen en overheden zijn bij dit adviesbureau tevens ook aan het juiste adres voor containerbeheer en wagenparkbeheer. Wil jij nu milieuvriendelijker en duurzamer omgaan met jouw afvalverwijdering en bijgedragen aan het verbeteren van een milieuvriendelijke wereld. Dan ben je bij dit adviesbureau absoluut aan het juiste adres. Het afval van jouw bedrijf wordt namelijk efficiënt verwijderd en gerecycled waardoor dit hergebruikt kan worden. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website.