Camerabeveiliging? Kom hier te weten waarom dit een goed idee is

Elk jaar wordt er in meer dan 65.000 huizen of bedrijfspanden ingebroken in Nederland en dit neemt elk jaar toe. Dit zijn meer dan 170 geregistreerde inbraken per dag. Er is sprake van een stijging, want in 2018 werd er gemiddeld 49.500 inbraken gepleegd. Uit deze cijfers valt te concluderen dat er makkelijk ingebroken kan worden in jouw huis of omgeving, mits je huis of pand goed beveiligd is. Inbraken kunnen dus makkelijk voorkomen worden. Een groot deel van de Nederlandse bevolking hebben meer maatregelen genomen om hun huis en omgeving extra te beveiligen. Denk hierbij aan buitenverlichting, extra sloten en rolluiken, maar dit is niet houdt de inbrekers niet buiten. Juist met beveiligingscamera in- of rondom jouw huis wordt de veiligheid bevorderd en daarom zullen enkele voordelen van camerabeveiliging besproken worden.

Camera beveiliging

Camera beveiliging is populair, maar mist nog steeds bij een flinke aantal binnen de Nederlandse samenleving en de inbrekers zijn zich hier ook zeker bewust van. Ikzelf heb ook te maken gehad met inbraken en had weinig actie ondernomen, omdat ik dacht dat het niet voor een tweede keer zou gebeuren. Toch zagen de inbrekers een mogelijkheid en werd er voor de tweede keer ingebroken bij mij thuis. Dit was het moment dat ik camerabewaking moest en zou hebben. Ik ben op internet gaan zoeken naar 'camera beveiliging huis' en direct was er een breed aanbod aan camerabeveiliging. Sinds deze camera's gemonteerd zijn in- en rondom het huis, heb ik nooit meer last gehad van inbrekers. De grootste voordelen van camerabeveiliging is dat het de beveiligers afschrikt. De camerabeveiliging kan elke beweging op beeld krijgen en omdat de inbrekers niet in beeld willen komen, wordt er niet ingebroken in het desbetreffende huis en gaan ze op zoek naar een ander huis. Wanneer iedereen gebruik maakt van camerabeveiliging, zal er daadwerkelijk minder ingebroken worden. 

Dome camera

De dome camera is de meest gebruikte beveiligingscamera en gebruik ik zelf ook. De camera is zo goed als onverwoestbaar en heeft de functie om verschillende richtingen op te draaien. Ook is de camera waterdicht en omdat de lens is voorzien van een warmtebeeld functie, kan elke beweging worden vastgelegd. Deze beveiligingscamera zorgt daarom voor meer veiligheid in- en rondom jouw huis. Ik gebruik deze beveiligingscamera ook en sinds de dag dat ik de camera heb gemonteerd, heb ik nooit last gehad van enige vorm van onveiligheid en daarom raad ik deze camera aan voor jouw eigen huis. Door middel van deze beveiligingssysteem maken we Nederland een veiligere samenleving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *