1 december 2021

Chocolade letters kopen voor je personeel doe je nu!

2 min read

Weet je nu al dat je je personeel eind november of begin december een kleinigheidje wilt geven? Dan kun je nu alvast chocolade letters kopen. Chocolade letters kopen doe je natuurlijk gewoon online en als je ze nu alvast bestelt, dan weet je zeker dat je niet misgrijpt. Je kunt chocolade letters kopen in de smaken melkchocolade, pure chocolade en witte chocolade. Maar dat is nog niet alles. Je kunt ook schitterend opgemaakte chocolade letters kopen. Deze bijzondere chocoladeletters zijn erg mooi om te zien en natuurlijk overheerlijk. Vind je het te vroeg om nu al chocoladeletters te moeten opslaan? Dan kun je een leverdatum aangeven. Sowieso worden de chocoladeletters niet eerder geleverd dan op 20 oktober 2021.

Chocolade letters kopen is een leuk klusje

Je kunt natuurlijk gaan voor de standaard letter S, maar je kunt er ook voor kiezen om de beginletter van je bedrijf. Je kunt kiezen voor een mooie cadeauverpakking en zelfs het toevoegen van je logo op een etiket of label behoort tot de mogelijkheden. Wil je het jezelf nog gemakkelijker maken? Dan kun je de chocoladeletters laten inpakken. Het kan zijn dat hierdoor de levertijd iets vertraging oploopt. Hou daar wel rekening mee wanneer je chocolade letters kopen gaat!

Denk direct flink vooruit richting de kerst

Ben je op de site om chocoladeletters te bestellen? Klik dan direct even door naar de kleine kerstcadeautjes. Ook deze kun je niet vroeg genoeg bestellen. Je wilt immers zeker weten dat je je personeel in de kerstperiode nog een keer een verrassing kunt geven. Een groot kerstpakket is natuurlijk altijd zeer gewild, maar je kunt ook gaan voor kleine kerstcadeautjes. Het is immers het gebaar dat telt! Je kunt er ook nog voor kiezen om onderscheid te maken tussen de cadeaus die je aan je personeel geeft en de cadeaus die je aan je zakelijke relaties uitdeelt.

Stel zelf je pakketjes samen

Je kunt er voor kiezen om zelf kerst- of Sinterklaaspakketten samen te stellen, maar is het niet veel gemakkelijker om kant-en-klare pakketten te bestellen? Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken dat je je ene personeelslid meer geeft dan het andere personeelslid. Je geeft dan iedereen hetzelfde pakket. Het is ook mogelijk om verschillende pakketten te bestellen, in verschillende prijsklassen. Maar hou er wel rekening mee dat er gewerkt wordt met een staffelkorting: hoe meer van hetzelfde je bestelt, hoe lager de prijs wordt. Hierdoor kun je de uitgaven binnen het budget houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *