Drie voordelen van Mason Garments schoenen

Het kopen van schoenen is iets wat ik zelf heel leuk vind om te doen. Ik heb dan ook een flink aantal paar schoenen in mijn kast staan. Bij het kopen van schoenen is het belangrijk dat je goed let op de kwaliteit. Je moet er namelijk lang op kunnen lopen zonder dat het negatieve lichamelijke gevolgen veroorzaakt. En bovendien wil je natuurlijk ook schoenen die er leuk uitzien. Mijn favoriete schoenenmerk is Mason Garments. In deze blog geef ik drie redenen waarom dit mijn favoriete merk is. 

Mooie modellen

Mason Garments is ten eerste mijn favoriete schoenenmerk, omdat ze een grote variëteit aan stijlen en modellen hebben. De meeste modellen zijn heel klassiek en erg stijlvol. De modellen zijn vaak aan de simpele en klassieke kant, maar dit betekent niet dat de schoenen saai zijn. Integendeel zelfs. Ze bieden de modellen aan in een grote hoeveelheid kleuren. Je kunt schoenen kiezen van simpel wit tot neon geel. Hierdoor hebben ze voor ieder wat wils. Shoppen in de Mason Garments dames collectie is een van mijn favoriete dingen om te doen. Al neem ik natuurlijk ook regelmatig een kijkje bij de Mason Garments heren schoenen om te zorgen dat mijn vriend er ook hip en trendy bij loopt. 

Goede kwaliteit

Wat voor sommige mensen een nadeel kan zijn, is dat de schoenen wel iets aan de prijzige kant zijn als je dit vergelijkt met andere merken. Dit heeft echter wel een goede reden. De schoenen van Mason Garments zijn van uiterst goede kwaliteit en gaan in mijn ervaring lang mee. De goede kwaliteit van de schoenen komt door de manier van productie. Het materiaal van de schoenen is echt kalfsleer en de schoenen worden handgemaakt in Italië. De techniek die gebruikt wordt voor het maken van de schoenen heet ‘Sacchetto’ en wordt enkel gebruikt voor dit merk. Door dit bijzondere en kwalitatief goede productieproces van Mason Garments zijn de schoenen de iets hogere prijs natuurlijk helemaal waard. 

Comfortabel en ondersteunend

Zoals ik aan het begin al even kort opmerkte, is het enorm belangrijk dat de schoenen waarop je loopt comfortabel en zijn. Bovendien moet je schoenen kiezen die ondersteunend zijn, waardoor je geen fysieke klachten oploopt. Belangrijk hiervoor is dat de schoenen een goede zool hebben. De schoenen van Mason Garments hebben dit zeker. Ik heb er op mijn vakantie in Italië dagenlang op gelopen zonder enige last van mijn voeten. Echt een aanrader dus!