E-liquid kopen? Dit moet je weten

E-liquid kopen

Dus je bent overgestapt op de e-sigaret? Gefeliciteerd! Dat is een stuk gezonder dan normaal roken en bovendien veel praktischer. En nog een voordeel: een e-smoker is zoveel goedkoper. E-liquid kopen kan gemakkelijk online en de sigaret zelf is een eenmalige investering van misschien 50 tot 100 euro. Dat is niks! Zeker niet als je het vergelijkt met die vijf euro per pakje die je dagelijks aftikt aan de normale sigaretten. De e-smoker is een goede stap tussen het compleet stoppen en de normale sigaretten. Het is wel even een trucje om te leren de beste e-liquid te vinden. Zo doe je dat.

Bepaal wat je wil

E-liquid kopen

Ben je echt aan het stoppen met roken door middel van de e-sigaret? Stap dan niet direct over op een vloeistof met helemaal geen nicotine. Gebruik daarentegen de e-sigaret om die nicotine langzaam af te bouwen. Koop telkens een vloeistof met net iets minder nicotine erin tot je er helemaal vanaf bent. Dat is de beste manier om van het roken af te komen voor mensen waarbij cold turkey gewoon niet werkt. Dat is namelijk een andere methode waar sommigen baat bij hebben maar het moet wel bij je passen.

Een smaakje of aroma’s mixen

E-liquid kopen

Ben je van het roken af of vind je het gewoon lekker om een e-sigaret te roken? Dat laatste kan ook. Veel mensen houden gewoon van rook met een smaakje. Want er zijn meer dan genoeg e-liquids te koop met een smaakje erin. Bijvoorbeeld een vanillesmaak, of chocolade. Maar ook fruit zoals appel en citroen zijn populair.