1 december 2021

Een DJ alleen op festivals?

2 min read

Een festival is pas compleet met goed muziek en een prettige ambiance. De meeste mensen letten hierdoor vaak op de kwaliteit van een DJ voordat ze naar een festival gaan. De vraag is natuurlijk of DJ’s alleen op festivals en discotheken/clubs draaien. Lees verder en laat je inspireren door het antwoord wat volgt!

DJ varianten

Elke DJ kent zijn eigen specialiteit. Sommigen hebben een breder portfolio op Techno terwijl andere DJ’s meer een allrounder zijn. De kwaliteit van een DJ wordt bepaald door het aantal ervaring en uitbreiding in portfolio. Het is natuurlijk logisch dat een DJ meer ervaring opdoet des te meer hij/zij draait. Dit betekent overigens dat meerdere mensen feedback kan geven, zodat de DJ zich nog beter kan ontwikkelen.

Een DJ die traditionele platen gebruikt wordt ook wel vinyl dj genoemd. Deze DJ heeft nog wat oudere platen en op basis hiervan draait hij/zij de platen.

Een DJ voor de bruiloft?

Bruiloft dj huren komt steeds vaker voor, omdat je hiermee voor een onvergetelijke avond kan zorgen. Voordat je ene DJ gaat huren is het belangrijk om vooraf een thema vast te stellen. Jij kent de gasten beter als een ander, dus hierop kun je twee thema’s kiezen en dan op basis hiervan een DJ zoeken.

Bij funky vinyl kun je meerdere ervaren DJ’s vinden. Deze DJ’s hebben ervaring in diverse genres zoals: techno, reggae, hip-hop, dance etc. Sommigen hebben ook specifiek ervaring met het draaien op bruiloften. Juist deze DJ’s zullen interessant zijn, omdat je ook hierbij de ervaring van de DJ kan vragen. De DJ weet beter als een ander wat voor type genre het beste kan draaien op bruiloften.

Kortom, je kunt een goede DJ ook voor je eigen bruiloft vinden waarin je de perfecte ervaring kan meeleven zoals je gewend bent bij een festival of discotheek. Laat je inspireren en hopelijk kun je het beste vinden om een onvergetelijke avond mee te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *