Een iPhone reparatie in Emmen van een hoogwaardige kwaliteit

  • door
Logo-The-telefoonstore

Heb je per ongeluk jouw iPhone laten vallen en ben je daarom op zoek naar iPhone reparatie Emmen om een goede telefoons zaak bij jouw in de buurt te vinden die jouw iPhone kan repareren? Dan ben je bij de TelefoonStore aan het juiste adres voor kwaliteit. 

iphone-11

De ervaren monteurs van de Telefoonstore 

De monteurs van de Telefoonstore hebben in de loop van de jaren waarin zij inmiddels werkzaam zijn erg veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van het repareren van toestellen. Door deze veel ervaring en kennis kunnen zij jouw iPhone erg snel en goed repareren. Voor de reparaties die de monteurs uitvoeren worden uitsluitend originele onderdelen gebruik om zo garant te kunnen staan voor de reparaties die zij uitvoeren. Na afloop van de reparaties zul je 3 maanden garantie ontvangen op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen zijn. 

Zeer heldere uitleg voordat de reparatie van start gaat 

Het is bij de Telefoonstore niet nodig om een afspraak te maken voordat je jouw telefoon laat repareren. Je zult in de winkel door een van deskundige monteurs erg snel en vriendelijk worden  geholpen. Voordat de reparatie van start gaat zul je door de monteur die jouw helpt heldere uitleg krijgen over wat er mis is met het toestel en wat er met jouw iPhone zal gaan gebeuren en wat de kosten hiervan zullen zijn. Neem voor meer informatie over een iPhone reparatie Emmen eens een kijkje op de website van de Telefoonstore.