1 december 2021

Extra sfeer in de tuin

2 min read

Het mooie weer komt er weer aan. De zon schijnt meer en de planten staan te bloeien. Tijd om de tuin weer mooi te maken. Zorgen dat de tuin er goed bij ligt en straalt. Mooie planten hebben hier een groot aandeel bij. Mooie bloemen is al de eerste stap. Verder kunnen bloempotten de tuin nog een extra boost geven. Ze zorgen voor extra karakter in de tuin. Daarbij zijn bloempotten ook verkrijgbaar in verschillende stijlen. Zo vindt iedereen een bloempot die bij zijn eigen smaak en tuin past.

Capi bloempot

Het merk capi heeft erg mooie bloempotten. Capi heeft een groot assortiment, allen met een eigen stijl en eigen verhaal. Er zijn verschillende series. De urban, de natuur, de lux en de klassieke serie. De capi urban serie is geïnspireerd op het stadsleven. Tegenwoordig zien we steeds meer groen in de stad. Daar past een urban plantenbak perfect bij. De urban serie is op te splitsen in twee verschillende lijnen. Urban smooth en urban tube. Een urban smooth capi bloempot is een glad en strak design. Old school, modern en retro. De urban tube bloempotten zijn stoer en elegant met een modern design met verticale lijnen. De natuur serie is zoals de naam zegt geïnspireerd op de natuur. Het natuurlijke desing zorgt voor een mooie samenhang tussen de bloempot en de plant. Ze zorgen ervoor dat ze samen één zijn. Ook de natuur serie heeft diverse lijnen, zoals clay, rib, groove, loop, wave, wood en stone. Ook deze zijn allemaal op de natuur geïnspireerd. De lux serie is gebaseerd op Scandinavische stijl. Een fris en moderne uitstraling. De serie is erg minimalistisch waardoor de plant tot zijn recht komt en er extra uitspringt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende basiskleuren. Kortom eenvoudig, strak en simpele bloempot die tijdloos is. Als laatste is er nog de klassieke serie. Deze serie is sierlijk, antiek in een Romaanse stijl. Deze bloempot hebben subtiele kleuren en de bloempot is voorzien van een authentieke rand voor de extra authentieke uitstraling.

Capi

Het merk capi is begonnen in Udenhout in Nederland. Ze zijn toekomstgericht en willen innovatief denken en werken. Ze maken design bloempotten voor zowel binnen als bouten. Verder worden de bloempotten voor het grootste deel gefabriceerd in Nederland. Ze zijn ook groot voorstander van milieubewuste productie. Dat is ook een van de grote redenen dat de bloempotten geproduceerd worden in Nederland. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van recyclebaar materiaal. Bovendien heeft capi als enige bedrijf een unieke manier van rotatiegieten. Wat ervoor zorgt dat er ruim 80% energie wordt bespaard tijdens de productie. Kortom een kwalitatief goed merk voor bloempotten met een oog voor de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *