Herenmode zomer 2020

De aankomende zomer wordt voorspeld net als de afgelopen jaren: Warm en droog. Tijd om korte broeken en zwemkleding in te slaan dus. Ook is er in de trends goed te zien dat alles op warme dagen is gebaseerd. Zo zullen we deze zomer veel beige en kleurrijke printen tegenkomen, maar ook lekker lichte en luchtige stofjes.

Bermuda’s

Een Bermuda heren broek is een korte broek voor de heren die vaak net boven de knieën valt. Deze broek is vaak verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en gemaakt van een lichte stof. Op deze manier is het eigenlijk de ideale zomerbroek. We zullen hem dus de aankomende zomer veel in de winkels zien hangen.

Beige

Net als bij de vrouwen deze zomer zijn de beige tinten zeer populair in de zomercollecties van de mannen. We kunnen er niet meer omheen, deze kleuren zijn makkelijk te combineren ideaal dus voor een hete zomer. Ook straal je een bepaalde klasse uit wanneer je beige draagt en zie je er al snel ‘put together’ uit.

Kleur en print

De kleurtjes en printen zullen deze zomer voornamelijk op bermuda’s en op zwembroeken te zien zijn. Een Bermuda broek is een korte broek voor de heren die vaak net boven de knieën valt. Deze broek is vaak verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en gemaakt van een lichte stof. Op deze manier is het eigenlijk de ideale zomerbroek. We zullen hem dus de aankomende zomer veel in de winkels zien hangen. Dit komt doordat deze zomer naast de beige tinten er ook veel kleur voorkomt in de collecties. Een online winkel waar ze een groot aantal aan bermuda broeken hebben is Babista. In deze winkel hebben ze ook veel van de andere trends in de zomercollectie hangen.

Voor de print geld dat deze vooral op bijvoorbeeld zwembroeken te zien zal zijn. De vorm van de zwembroek van deze zomer wordt over het algemeen wat korter, ongeveer ten hoogte van het midden van de bovenbenen. In de winkel zullen er veel felle kleuren hangen, met veel verschillende printjes erop. Zo is het helemaal niet gek voor een man of jongen meer om een mooie roze zwembroek te dragen.

Linnen

Net als bij de bermuda broek komen er deze zomer veel lichte stoffen in de winkel te hangen, zo ook linnen. Voor deze stof geldt hetzelfde als bij de kleur beige: Door een outfit te dragen van compleet linnen straal je een bepaalde klasse uit. Deze stof is ook lekker luchtig en licht.