1 december 2021

Het ultieme kerstpakket kiezen

2 min read
Kerstpakkettenplaza

Een kerstpakket van Kerstpakkettenplaza vol snacks, is een kerstpakket dat de moeite waard is om te geven. De doos bestaat vaak uit vele snacks, waaronder hapklare boterhammen, nootjes en snoepgoed. Ook een praktisch cadeau is in veel culturen niet ongewenst. Het gaat dan vaak om dozen met tijdschriften en kranten, drankjes of snoepgoed. Niet dat dit slechte geschenken zijn, maar wij hebben nooit uit de doos met versnaperingen genoeg!

Snoepen met kerst? Kom maar door

Kerstsnoepjes? Of wat dacht je van het geven van een snoeploze doos met uitleg over gezondheidsvoordelen en risicofactoren? Dergelijke dozen van Kerstpakkettenplaza die gericht zijn op voeding en gezonde levensstijl keuzes zouden door voedingsdeskundigen moeten worden aangegrepen om gezondheidsgerelateerde problemen aan te pakken en op te lossen. Wij zijn van mening dat wat snoepen met kerst echter wel mag, want gezond doen, dat kunnen we de rest van het jaar nog doen.

Kerstpakkettenplaza

De Italianen delen de traditie

In Italië zijn lekkere en gezonde snacks in het kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza ook erg normaal, daar kijken we graag van af! Dit is een algemene manier om te verwijzen naar snoep en snoepgoed met gezonde ingrediënten zoals gehydrogeneerde oliën, kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen, conserveringsmiddelen, transvetten en meer. Het impliceert dat gezond snoep een smakelijke traktatie is. In de Italiaanse keuken en cultuur is snoep een kwestie van genieten. In Italië is een geschenkdoos vol snoep zelden een geschenk van geluk, omdat het niets gezonds biedt. Het wordt als een teken van goed geluk gezien door steeds meer Italianen. Vandaar ook dat ze het mooie spreekwoord hebben dat luidt Wie laatste is, zal eerste worden. Een diepzinnig spreekwoord wat ze vaak tijdens kerstmis aan elkaar vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *