Hugo Boss verzamelen of toch maar niet?

  • door

Het is leuk om kleding te kopen, soms kunnen we er ook maar geen genoeg van krijgen. Dan hebben we misschien al wel genoeg kleding om gewoon te dragen, maar toch willen we er nog meer bij, gewoon omdat het zo mooi is. Dat is wel begrijpelijk, want je bent echt niet de enige die dat doet. Sommigen hebben een hele kast vol kleding van Hugo Boss terwijl anderen van alles wat hebben omdat ze maar niet kunnen kiezen. Maar ja, iedereen moet een hobby hebben.

Kleding om jezelf uit te drukken

Voor veel mensen is kleding niet alleen maar kleding. Meer dan iets dat je ‘s ochtends aan doet en dan de hele dag mee doorgaat zonder er verder bij over na te denken. Sommige mensen vinden het leuk of zelfs belangrijk om kleding te hebben die iets uitdrukt. Een professioneel setje bijvoorbeeld of misschien wel iets extra zomers als de zon schijnt. Zo zijn er nog veel meer stemmingen en situaties die uitgedrukt kunnen worden met kleding alleen. En voor sommigen is dit heel belangrijk, terwijl anderen hier juist helemaal niet over nadenken. En dat is allebei prima. Als de een Hugo Boss wil dragen omdat hij het mooi vindt en de ander omdat het een bepaalde indruk wekt, dan is dat toch allebei prima?

Of alleen omdat het Hugo Boss is

Dan zijn er ook weer andere mensen die kleding graag kopen omdat het van een bepaald merk is. Misschien verzamelen zij wel kleding van Hugo Boss en willen ze dus de leukste kledingstukken allemaal hebben. Dat kan immers ook. Misschien wordt niet alles gedragen totdat het helemaal “af” is, maar dat is toch ook niet nodig? Zo lang je iets mooi vindt, is het ook leuk om het gewoon af en toe eens te dragen. Je hoeft het heus niet gelijk iedere dag aan.
<h2>Iedereen gebruikt mode op een andere manier</h2>
En zo zijn er nog veel meer manieren waarop mensen tegen mode aan kijken of met mode omgaan. Ieder heeft zo wel z’n eigen manier, zelfs als je er niet echt in geïnteresseerd bent. Want dan is dat jouw manier. Het maakt je niet zoveel uit, zolang je het maar leuk vindt of fijn vindt zitten. En ook daar is helemaal niks mis mee. Want het is nu eenmaal niet iedereens ding. Terwijl de een constant kijkt naar de nieuwe artikelen van Hugo Boss koopt de ander gewoon wat hij leuk vindt en beide zijn gewoon prima.