Malenions een jong en hip merk voor ambiteuze mensen

  • door

Als je op zoek bent naar een jong en hip kledingmerk dan is Malelions zeker een merk die het overwegen waard is. Ze bestaan nog vrij kort, maar in deze korte tijd zijn ze uitgegroeid naar een behoorlijk populair merk. Naast dat dit merk uitgesproken designs heeft is het ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Belangrijkste items die ze in hun collectie hebben zijn hoodies, t-shirts, trackpants en zwembroeken. Dit assortiment brreidt zich steeds uit. Dus het is de hoogste tijd om eens wat meer te vertellen over dit merk. In dit blog leggen we je er alles over uit.

Het assortiment van Malelions

Het merk heeft kwa uitstraling een jonge frisse en hippe identiteit. De doelgroep war Malelions zich op richt zijn mensen met een duidelijk doel voor ogen. De items die zij nu in hun collectie hebben zijn t-shirts, hoodies, trackpants en zwembroeken. Vooral de Malelions shirts zijn populair. Vooral hier zijn de jong en frisse designs goed te zien. In deze shirts zijn voor veel varianten in de collectie aanwezig. De frisse designs kenmerken zich vooral door de felle keuren die ingezet worden in de designs. Daarmee zijn ze onderscheidend in de markt en geeft het dit merk ook een vrolijke identiteit. Redelijk kort in het assortiment zitten de zwembroeken. Ook deze zijn in korte tijd behoorlijk populair geworden. Naast deze zomermode beschikt Malelions ook over een behoorlijke collectie winterkleding. Deze bestaat vooral uide hippe hoodies.Deze zijn over het algemeen ontworpen in wat meer donkere kleuren.Ook de Trackpants zijn goed in de winter te dragen. Ook deze zijn net als de hoodies over het algemeen in wat meer donkere kleuren ten opzichte van de eerder genoemde t-shirts.

Malelions kleding kopen

Malelions kleding is inmiddels op behoorlijk wat plekken te verkrijgen. Naast de fysieke winkels is dit merk ook op behoorlijk wat plekken online te verkrijgen. Als je op dit merk googled kom je al behoorlijk wat aanbod tegen. Online is uiteraard in deze tijd een prima manier om kleding te kopen en dus ook deze kleding. Maar uiteraard als je eerst even goed wil passen en kijken of het wat voor je is zijn er genoeg kledingzaken waar je dit kunt doen. Dus hoogste tijd om eens te gaan onderzoeken of dit merk een verrijking van je garderobe is.