1 december 2021

Review: basic underwear

1 min read

Hi beste lezer. Welkom bij een nieuw artikel. In dit artikel schrijf ik over mijn ervaring met bamboe ondergoed . Je denkt nu zeker, huh? ondergoed van bamboe? maar zo gek is dat ook weer niet. De bamboeplant wordt sinds 2004 gebruikt in de textielindustrie. Steeds meer bedrijven bieden kledingstukken in bamboe aan. De redenen hiervoor zal ik in de volgende kopjes toelichten. Veel leesplezier!

Bamboe ondergoed zit superfijn

Het bamboe ondergoed van Bamboo Basics zit superfijn! Ik heb de dames slips geprobeerd en ben sindsdien tevreden. Vooral de naadloos ondergoed collectie sprak mij aan. Sommige slips hebben irritante bandjes. Bij de naadloze slips zal je geen last krijgen vooral als je een navelpiercing hebt.

Pandaberen

Als er over bamboe wordt gesproken, dan denken de meeste mensen ook aan pandaberen. De bamboeplant is een belangrijk voedselbron voor de pandaberen. Voor de verwerking van bamboekleding wordt het bovenste deel van de bamboeplant gebruikt, zodat de pandaberen nog kunnen genieten van hun lievelingssnack!

Daarnaast beschikt de bamboeplant van nature over een uniek eigenschap, namelijk antibacterieel. De plant heeft geen pesticiden nodig. Katoen daarentegen heeft een heleboel pesticiden nodig. Tevens heeft de bamboeplant voldoende met regenwater.

Kortom, kleding van bamboe heeft zowel voordelen voor jou als het milieu. Ervaar het ultieme draagcomfort van bamboe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *