Software personeelsplanning horeca koop je bij Tamigo

  • door
software personeelsplanning horeca

Op zoek naar een software personeelsplanning horeca? Deze kan je het beste terecht bij Tamigo. Tamigo is namelijk een bedrijf die al vele jaren lang heeft gewerkt aan het maken van een goede personeelsplanning applicatie. Zo is er een mooi eindplaatje uitgekomen en is het programma van Tamigo zeer eenvoudig en overzichtelijk te besturen. Hierdoor is dit programma voor elke werknemer te gebruiken en heeft niemand nog gedoe met werkroosters.

Een goed team voor een mooi resultaat

software personeelsplanning horeca

Tamigo heeft in de jaren van de ontwikkeling van deze applicatie een goed team samen kunnen stellen. Zo hebben de developers veel verstand van het maken van dit soort programma’s en is het gelukt om deze zo te maken volgens alle idee├źn. Ook zijn alle verkoop en marketing werknemers goed in hun vak en hebben ze veel gedaan om Tamigo een zeer bekende planningsapplicatie te maken. Door dit allemaal is er dus een mooi resultaat ontstaan waar veel mensen tevreden over zijn.

Overal je rooster kunnen zien

Zo kan je door middel van Tamigo overal je werkrooster zien. Dit programma beschikt namelijk over een webapplicatie, maar ook over een gratis mobiele applicatie, waardoor je dus altijd en overal de meest recente roosters kan zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *