Stempel met logo erg handig

stempel met logo

De stempel met logo is een stempel die je zelf kunt personaliseren. Het wordt daarom ook veel in bedrijven gebruikt. Om de administratie up to date te houden. Het is een hulpmiddel die ervoor zorgt dat zulke dingen net iets sneller gaan. De stempel kun je helemaal zelf ontwerpen.

Hoe ontwerp je de stempel

stempel met logo

De stempel met logo ontwerp je met de stempel creator. Je kunt een JPG-bestand van jouw  logo uploaden in de creator. Dan verschijnt het logo op jouw scherm, zo kun je zelf kiezen wat voor grootte, vorm en locatie je wilt. Je kunt hem helemaal zelf aanpassen. Als je tevreden bent plaats je de stempel in je winkelwagen en bestel je het. 

Verschillende soorten stempels

Er zijn 7 verschillende stempels. De verschillende stempels zijn allemaal anders aangepast, voor verschillende materialen. De slagstempel gebruik je bijvoorbeeld voor zachtere materialen, zoals: hout, kunststof, blik, tin en zachter aluminium of koper. En de leerstempel voor leer. En de posta p20 is weer geschikt voor papier. Zo hebben we veel keuzes en voor elke mogelijkheid hebben wij wat. De prijzen verschillen voor welk materiaal je de stempel zoekt. De stempels zijn standaard in de kleuren zwart. Je kunt kiezen voor een andere kleur: blauw, rood of ongedrenkt, dan betaal je €2,38 extra.