Tip voor small group training in Arnhem

  • door
HIT-logo

Wil je graag afvallen, meer spiermassa opbouwen of simpel weg gewoon fitter worden en lukt dit niet in de gewone sportschool? Dan ben je voor een small group training bij Hit aan het juiste adres. 

HIT-Personal-Training

Het draait om plezier tijdens de trainingen 

Bij Hit Personal Training draait het om het boeken van resultaat op een leuke en gezellige manier. Je kan daarom bij Hit ook gebruikt maken van en small group training. Je zult tijdens een small group training samen met een klein groepje sporten om zo jouw persoonlijke fitness doelen te bereiken. Door deze trainingen ervaar je veel plezier en gezelligheid tijdens het trainen wat je extra motiveert om door te gaan. Op de website van Hit zijn een aantal afbeeldingen te vinden van voorgaande klanten die met behulp van personal trainen en kleine groep trainen erg veel resultaat hebben geboekt. 

De perfecte balans van gezond leven 

Voeding is van essentieel belang als je vorderingen wil maken. Jouw personal trainer zal daarom ook een voedingsschema op maat opstellen zodat je op een lekkere en verantwoordelijke manier af zult vallen, meer spiermassa op zult bouwen en simpelweg gewoon gezonder zult gaan leven. Als klant zul je iedere week gewogen worden, tevens zal het vetpercentage maandelijks gemeten worden. Iedere maand zullen er ook doelstellingen en afspraken gemaakt worden voor de aankomende periode. Wil jij nu graag afvallen of simpelweg fitter worden? Dan ben je voor persoonlijke groepslessen bij Hit Personal training aan het juiste adres.