1 december 2021

Verdien geld met de Shiba Inu Coin!

2 min read

Je hoort het ineens overal. Bitcoins en andere cryptomunten nemen de wereld, het internet, en onze portemonnee's over. Velen zweren erbij dat ze er razendsnel rijk mee worden, weer anderen zien het als iets kwaadaardigs waarvan je ver uit de buurt moet blijven. Het belangrijkste is hierbij om te onthouden dat dit een algemeen beeld is van crypto, en dat er in deze wereld inderdaad een hoop mis gaat en kan gaan. Elke munt is echter anders, dus zolang je goed je research doet en verstandig bent zal jou niks kunnen gebeuren. Vandaag leggen we de focus op de Shiba Inu Coin. Lees er hier alles over!

Wat is de shiba inu coin?

Het hondenras shiba inu werd populair rond 2010 toen een plaatje van een hond van het ras werd verspreid als meme waarbij deze hond 'Doge' werd genoemd. De meme wordt inmiddels niet veel meer gebruikt, maar het is een klassieker die iedereen kent, en daardoor soms op onverwachte plaatsen en momenten toch weer op kan duiken. Zo ontstond een tijdje terug de doge coin, evenals als meme, als reactie op de snel opkomende crypto munten. De Shiba Inu coin volgde een tijdje later, deze doelt op dezelfde meme door alleen naar het hondenras te refereren en valt daardoor een stuk serieuzer dan de doge coin. De oprichter van de munt, Ryoshi, probeert met de munt een community samen te brengen waarmee uiteindelijk nieuwe tokens ontwikkeld kunnen worden. 

Waarom de shiba inu coin?

De shiba uni coin is, net als de doge coin, ooit als een grap op de markt gebracht. Doordat veel mensen de meme herkenden werd er door hen, ook als grap, toch in de munt geinvesteerd waardoor deze uiteindelijk toch serieus door heeft kunnen groeien. De makers van de munt zijn applicaties en toepassingen aan het ontwikkelen waarin de munt kan worden gebruikt, waardoor deze waarschijnlijk binnenkort nog meer in waarde zal gaan stijgen. Dit is dus het moment om in deze munt te investeren, want zo heb je binnen no time je geld eruit, én sta je aan het begin van iets wat misschien nog wel heel groots kan worden. Een andere reden om in de shiba inu coin te investeren ten opzichte van andere munten is omdat je het hondenras een warm hart toedraagt. Wanneer je de munt gebruikt om iets te kopen bij grote winkels zoals Amazon verzoeken de makers van de munt iedereen om ook een deel over te maken naar een goed doel voor deze honden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *