1 december 2021

Voeg een praktijkdiploma boekhouden toe aan je cv

1 min read

Een mooie toevoeging op je cv is een praktijkdiploma boekhouden. Je haalt je praktijkdiploma boekhouden in 28 weken bij Fabius opleidingen. Dit is een diploma dat erkend wordt door de Associatie. Daar heb je dus zeker profijt van. Met een praktijkdiploma boekhouden heb jij een streepje voor op je concurrenten voor je nieuwe baan. En daarvoor hoef je maar één keer per week naar een les. Iedere week heb je een les van drie uur, in de ochtend of in de avond. Op welke dag dit is, verschilt per locatie en dagdeel.

Waar, wanneer en kosten

Je praktijkdiploma boekhouden kun je op ruim 50 locaties in Nederland halen. Op diezelfde locatie volg je ook je lessen. Dit doe je van 9 tot 12 of van 7 tot 10, afhankelijk van of je in de ochtend of avond je lessen wil volgen. De startdata van de verschillende locaties kun je vinden op de website van Fabius opleidingen. Hier vind je ook de kosten voor het praktijkdiploma boekhouden. Het is mogelijk om deze in termijnen te betalen.

Wat komt aan bod?

Tijdens de opleiding praktijkdiploma boekhouden komen er drie onderwerpen aan bod. Elk onderwerp is een stukje moeilijker, maar je bent dan ook steeds een stapje verder in je opleiding en dichter bij dat diploma. De onderwerpen die behandeld worden zijn kostencalculatie, financiering en bedrijfsadministratie. Je eindigt de opleiding met een examen. Daarna haal je, als je een voldoende hebt, je praktijkdiploma boekhouden. Alle informatie over de opleiding praktijkdiploma boekhouden kun je vinden op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *