28 januari 2022

Werkplaatskachel: zorg voor een warme ruimte deze winter

2 min read
werkplaatskachel

De winter komt er weer aan en dat zorgt bij mijn werknemers in de garage altijd voor wat kopzorgen. We hebben een kleine garage in een klein dorp en de garage deuren staan vaak open om klanten te laten weten dat ze welkom zijn. Dat is in de zomer natuurlijk geen enkel probleem, maar in de winter zorg dat toch voor wat koude momenten. Achterin de garage kunnen we de warmte wel redelijk vasthouden heb ik ontdekt en ik besloot dan ook dat het tijd werd voor een werkplaatskachel. Mijn jongens werken hard en het is belangrijk dat ze tevreden zijn. Ik wil ze niet kwijt en een goede monteur is tegenwoordig lastig te vinden. Een werkplaatskachel is gelukkig wel tegen een stootje bestand. Dat moet ook want in een garage heb je te maken met grote onderdelen die gevaarlijk kunnen zijn. Ik heb strikte veiligheidsafspraken, maar er gaat helaas wel eens wat kapot. Dat vind ik niet erg zo lang het maar niet de auto’s van mijn klanten zijn.

Werkplaatskachel: zoeken online

Voor een werkplaatskachel ging ik online opzoek bij De Boer Drachten. Dit bedrijf levert allerlei gereedschappen en materialen voor vakmensen zoals ik. Mijn garage staat vol met gereedschap van dit bedrijf want ik ben een trouwe klant. Ook op het gebied van kachels hebben ze me veel te bieden. En dat ook in allerlei prijsklassen, dus dat is wel prettig. Met het budget en wat tips van mijn monteurs zocht ik een passende werkplaatskachel uit. Inmiddels staat hij achterin de zaak en we hebben er heel veel plezier van. De eerste vorstnachten zijn een feit en de eerste monteur die aankomt zet nu de kachel aan. Dat levert voor degenen die na hem komen altijd een aangename warmte op. In de werkplaats is het nu goed werken en dat vind ik belangrijk.

Aangename werkruimte

Ik heb geleerd dat veel werknemers echt waarde hechten aan hun werkplek. Eigenlijk wel logisch, je brengt er veel tijd voor. Kijk, in een garage wordt het nooit echt gezellig, maar een goed werkklimaat, letterlijk en figuurlijk, helpt echt om de sfeer er goed in te houden. Dit merken de klanten ook. Die komen hier graag. Ook omdat het nu op koude dagen lekker warm is dankzij onze werkplaatskachel.