1 december 2021

Zonnehoed dames

2 min read

Zonnehoeden zijn erg belangrijk aangezien ze een bescherming bieden tegen de zon. Zo is het bewezen dat teveel straling aan UV schadelijk is voor de huid en op lange termijn kan dit zelfs huidkanker veroorzaken. Om je goed te beschermen tijdens de warme zomerdagen is het dus aan te raden een zonnehoed dames te dragen. Ook is het bewezen dat teveel zon op je gezicht ervoor kan zorgen dat je huid sneller ouder wordt. Dit is iets wat je absoluut niet wilt hebben. Bescherm je zelf dus goed door middel van een mooie zonnehoed dames.

 Uiterlijk

Het leuke van een zonnehoed dames is dat jij jezelf daarmee beschermt tegen de zon maar daarnaast er ook stijlvol mee kan rondlopen. Zo zorgt deze zonnehoed ervoor dat jij beschermd bent tegen schadelijke UV straling, maar kun jij ook je outfit naar een hoger niveau tillen door middel van een zonnehoed. Kies bijvoorbeeld voor een zonnehoed met een UPF50 bescherming, die beschikbaar is in een mooie kleur. De hoeden hebben verschillende afkortingen die verschillende dingen betekenen. Zo hebben de hoeden de UPF en de SPF afkortingen. Deze twee dingen geven aan wat de doorlaatbaarheid is van de UV straling. Ook hebben veel hoeden een bepaalde 50 + bescherming wat inhoud dat je volledig bent beschermd tegen UV straling. Het dragen van een zonnehoed in de zomer is dus echt aan te raden en brengt enorm veel voordelen met zich mee.

 Een grote collectie

Doordat er een grote collectie aan verschillende zonnehoeden voor dames is op hatland is het altijd wel mogelijk om een geschikte hoed te vinden die past bij jouw wensen. Een ideale hoed die populair is onder dames is bijvoorbeeld de Skeeter hoed. Deze hoed is verkrijgbaar in een witte kleur maar ook in een donkere kleur. Bij elke hoed kun je kiezen uit veel verschillende maten. Kies bijvoorbeeld voor een hoed in de maat small die past bij een hoofd omtrek van 54 tot 55 cm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *